Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto van de weg bij Deltaweg in Goes

Toegevoegd: 05-03-2008, 08.09 uur
Door: Brandweer Goes
GOES - Op exact dezelfde locatie als waar op 3 januari jl een auto uit de bocht ging en tegen een boom botste gebeurde woensdagochtend hetzelfde. Op de afrit Goes-Zuid van de westelijke rijbaan van de A256 (Zierikzee richting A58) raakte, ook deze keer door winterse weersomstandigheden, een auto van de weg.

Op 3 januari was sprake van gladheid door een sneeuwbui, vanochtend was het een flinke hagelbui die het wegdek op de A256 (in de volksmond de Deltaweg) in korte tijd wit en verraderlijk glad maakte. De hagelbui viel vlak voordat de ochtendspits begon en veroorzaakte daarmee in heel Goes en omgeving verraderlijke gladheid.

Na de melding van het ongeval werden een ambulance en de post 's-Heer Arendskerke van de Goese brandweer gealarmeerd. Omdat de ongevalslocatie dichtbij de ambulancepost ligt waren de ambulanciers snel ter plaatse. Direct bleek dat er geen assistentie van de brandweer noodzakelijk was. De eenheid van de post 's-Heer Arendskerke hoefde daarom niet meer uit te rukken.

Bergingsbedrijf Van Mourik sleepte de zwaar beschadigde LandRover Freelander weg.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren