Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zes aanhoudingen na vechtpartij Vlissingen

Toegevoegd: 07-03-2008, 14.03 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - De politie heeft vannacht een zestal mannen in de leeftijd van 22- t/m 28 jaar aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Rond 01.15 uur was er melding gemaakt dat in een horecazaak op de Smalle Kade een vechtpartij was geweest. Bij de vechtpartij waren goederen vernield en zou een persoon zijn geslagen. De daders waren weggelopen richting de Spuistraat. Tijdens het aanrijden zagen agenten op de Spuistraat een groepje mannen, die voldeden aan het opgegeven signalement, in een taxi stappen.

Tijdens het aanspreken, gaven zij toe betrokken te zijn geweest bij de vechtpartij. De zes mannen werden ter plaatse aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De mannen zijn afkomstig uit, Breukelen, Ede, Eindhoven, Nijmegen, Raalte en IJsselstein.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren