Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij woningbrand in Vlissingen

Toegevoegd: 08-03-2008, 20.35 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een woningbrand aan de Sint Maartenlaan in Vlissingen is zaterdagavond een man gewond geraakt.

Het slachtoffer liep rond 19.40 uur brandwonden op aan zijn linkerarm nadat brand was ontstaan in de keuken van zijn woning. Een pan met vet had vlamgevat en had al een deel van de keuken in brand gezet toen de brandweer arriveerde.

De bewoner heeft zelf een bluspoging ondernomen en heeft daarbij rook ingeademd en (lichte) brandwonden opgelopen.  Het slachtoffer kon na korte tijd worden overgedragen aan het personeel van een toegesnelde ambulance. De man is met de ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.

De brand, die gepaard ging met forse rookontwikkeling was snel onder controle. De brandweer heeft de woning na de brand uitgebreid geventileerd. De Stichting Salvage is ter plaatse gegaan om de bewoners te helpen met het opruimen van de woning, het afhandelen van de schade en het verzorgen van onderdak voor de nacht.

Een schadebedrag is nog niet bekend. Over de exacte toestand van de gewonde is geen duidelijkheid.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren