Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 254 km

Zoekactie naar Zegers in volle gang

Toegevoegd: 13-03-2008, 14.29 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - De zoekactie naar de auto en het lichaam van de vermiste Aarnout Zegers in het Kanaal van Gent naar Terneuzen is weer hervat.

De bergers hebben vannacht tot ongeveer 04.00 uur geprobeerd om de auto uit het kanaal te lichten. Dat lukte ondanks meerdere pogingen niet. Om alle betrokkenen rust te gunnen werd besloten om de zoekactie tijdelijk stil te leggen. In de loop van de middag is deze weer hervat.

Tijdens de zoekactie van gisteren raakte een duiker van de Terneuzense brandweer zwaargewond. Hij overleed korte tijd later in het ziekenhuis van Gent. In Terneuzen is met verslagenheid gereageerd op dit nieuws.

Zie ook:
- Condoleanceregister voor omgekomen duiker Terneuzen
- Brandweerduiker overleden na ongeluk bij zoekactie
- Auto in kanaal Gent-Terneuzen mogelijk van Zegers

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren