Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Auto en lichaam Zegers boven water

Toegevoegd: 13-03-2008, 20.27 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

WESTDORPE - In de auto die donderdagavond uit het Kanaal van Gent naar Terneuzen is gehaald is een stoffelijk overschot aangetroffen. Volgens de politie is inmiddels duidelijk dat het om de Volvo van de vermiste Aarnout Zegers gaat. Sectie zal vrijdag moeten uitwijzen of de dode die is gevonden in de auto ook daadwerkelijk de vermiste is.

De auto werd woensdag aangetroffen nadat met sonarapparatuur was vastgesteld dat er een object onder water lag. Bergers konden de auto na anderhalve dag boven water halen. De auto werd met een grote telekraan opgetakeld en op de kant gezet. Daar is er direct een blauw zeil over gespannen. Na korte tijd werd de auto onder politiebegeleiding afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen.

Zegers wordt er van verdacht zijn twee kinderen te hebben omgebracht in Roosendaal.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren