Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 350 km

Zwaargewonde bij aanrijding in Goes

Toegevoegd: 15-03-2008, 09.43 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Afgelopen nacht is op de Deltaweg in Goes een 27-jarige automobilist uit Kapelle zwaargewond geraakt bij een aanrijding. Een ander had minder ernstig letsel.

De man stond, mogelijk met pech, rond 02.30 uur stil op de uitvoegstrook en is aan de achterzijde aangereden door een 28-jarige automobilist uit Middelburg. Deze man verklaarde dat de auto onverlicht op de uitvoegstrook (richting de A58 Vlissingen) stond en plots voor hem opdoemde. Hij verklaarde dat hij nog geprobeerd heeft de auto te ontwijken, maar dat dat niet meer lukte.

De man uit Kapelle is met zwaar hersenletsel naar het Erasmus Medisch Centum in Rotterdam vervoerd. De andere bestuurder liep een gebroken hand op. De brandweer van Goes assisteerde bij het ongeluk en zorgde voor extra verlichting op de plaats van het ongeval.

De beide auto's liepen zware schade op. Nadat de politie technisch onderzoek had verricht kon de weg weer worden vrijgegeven. Dit gebeurde ongeveer 2,5 uur na het ongeluk.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren