Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Man gewond na aanval door honden

Toegevoegd: 16-03-2008, 20.19 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdag in Terneuzen een 37-jarige Belgische man aangehouden die zijn twee honden opdracht had gegeven om een andere man aan te vallen. Een derde raakte gewond.

Tussen de Belg en een andere bezoeker van een horecagelegenheid aan de Nieuwstraat in Terneuzen ontstond rond 20.00 uur een woordenwisseling. De Belg trok hierbij een mes en bedreigde de ander hiermee. Ook gaf hij zijn twee honden het commando 'attack'. Hierop vielen de honden een 38-jarige man aan die naast de man zat waarmee de Belg ruzie had. Hij werd in zijn bovenbeen gebeten.

De Belg kon door de politie worden aangehouden. Hij werd ingesloten. De 38-jarige man heeft zijn verwonding bij de huisartsenpost laten behandelen. Hij is er voor zover bekend niet ernstig aan toe.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren