Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 36 km

Ernstig ongeval in 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 17-03-2008, 12.05 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Bij een aanrijding in 's-Gravenpolder is maandagmorgen een 61-jarige automobiliste uit die plaats zwaargewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur op de kruising van de Baarlandsezandweg en de 's-Gravenpoldersestraat. De automobiliste raakte vermoedelijk onwel voordat ze met haar Nissan pick-up van een talud reed en in een sloot belandde. De brandweer heeft haar uit de auto bevrijd.

Het personeel van de Rotterdamse traumahelikopter assisteerde bij het stabiliseren van de gewonde. De vrouw is per ambulance naar het Oosterscheldeziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld.

De Baarlandsezandweg was enige tijd deels gestremd voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren