Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui. Overdag regenachtig. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Bus in brand op Stationsstraat Middelburg

Toegevoegd: 17-03-2008, 12.04 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer heeft maandagochtend een brandende bus geblust op de Stationsstraat in Middelburg.

De brand ontstond rond 09.25 uur in het achterste gedeelte van de Connexxionbus. De brandweer zette één blusvoertuig in om de brand te bestrijden. De brand, die al grotendeels door de chauffeur was geblust met een poederblusser, was snel onder controle. Niemand raakte gewond. De passagiers konden op tijd uit de bus komen.

De bus raakte dusdanig beschadigd dat deze niet meer verder kon rijden. Bergingsbedrijf Kuzee ging ter plaatse om de bus weg te slepen. De Stationsstraat was enige tijd afgesloten voor het verkeer. De politie stelde ter plekke een omleiding in.

Medewerkers van de gemeente Middelburg zijn ter plekke geweest om het wegdek te reinigen.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren