Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man mishandeld jongens in Koudekerke

Toegevoegd: 17-03-2008, 21.47 uur
Door: Politie Zeeland

KOUDEKERKE - Maandag tussen 16.15 uur en 16.30 uur zijn twee jongens mishandeld door een man in de Middelburgsestraat in Koudekerke.

De twee jongens, 16 en 15 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Veere, reden maandagmiddag op de fiets over de Middelburgsestraat toen plotseling een man hen voorbij fietste en afsneed waardoor de 15-jarige jongen bijna ten val kwam.

Hierna remde de man af en gaf de 15-jarige een trap waardoor deze ten val kwam. Toen de 16-jarige jongen hier iets van zei kreeg hij van de man een vuistslag in het gezicht. Op het moment dat een omstander en een buurtbewoner zich in de schermutseling mengden fietste de nog onbekend gebleven man weg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren