Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Kastanjeboom omgevallen op woningen

Toegevoegd: 18-03-2008, 17.11 uur
Door: Gemeente Terneuzen
TERNEUZEN - Aan het einde van de ochtend is in de Leeuwenlaan in Terneuzen een kastanjeboom omgevallen. Niemand raakte gewond, wel werden twee woningen beschadigd.

Medewerkers van de afdeling Groenbeheer van de gemeente Terneuzen zijn, nadat de melding binnenkwam, direct begonnen met het ruimen van de kastanjeboom. Naar de oorzaak van hoe de boom heeft kunnen omvallen, is vanmiddag een onderzoek ingesteld.

Ook de andere kastanjebomen in de Leeuwenlaan, die allemaal van dezelfde leeftijd zijn, worden onderzocht. Voor het onderzoek heeft de gemeente een bomenspecialist ingeschakeld. Het verkeer door de Leeuwenlaan wordt tijdelijk omgeleid.

Over de uitkomst van het onderzoek wordt gecommuniceerd zodra hier meer over bekend is.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren