Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger gewond bij frontale botsing in Vlissingen-Oost

Toegevoegd: 06-12-2005, 22.22 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

NIEUWDORP - Bij een ongeval in Vlissingen-Oost is dinsdagmiddag een 48-jarige Vlissinger gewond geraakt. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de firma Kloosterboer.

De man reed rond vijf voor half vier op de kruising van de Finlandweg en de Europaweg in Nieuwdorp. Op dat zelfde moment naderde een 50-jarige Pool de kruising. De Pool zag de Vlissinger over het hoofd en een frontale aanrijding was het gevolg.

Vanuit Middelburg rukte de ambulance 19128 uit naar de melding aangezien de 48-jarige man klaagde over pijn op de borst. Ter plaatse heeft het ambulance-personeel van de toegesnelde ambulance de man onderzocht.

Alles bleek mee te vallen, de man kon na controle weer weg uit het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren