Weerbericht:
Vandaag enkele buien, komende nacht mist
Verkeersinformatie:
102 files van totaal 419 km

Truck kantelt bij ernstig ongeluk M'burg

Toegevoegd: 20-03-2008, 13.11 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ernstig ongeluk in Middelburg is donderdag een vrachtauto gekanteld. Diverse personen raakten gewond.

De bestuurder van de verhuiswagen kwam rond 12.25 uur op de kruising van de Herculesweg met de Waldammeweg in botsing met een personenauto. De truck kantelde en de auto kwam een flink aantal meters verder tot stilstand nadat het eerst enkele borden omver had gereden.

De brandweer werd opgeroepen om hulp te verlenen. Drie ambulances werden ter plekke gestuurd om de gewonden te helpen. De Rotterdamse traumahelikopter werd ter plekke gevraagd, maar werd al snel gecancelled. Twee personen werden naar het ziekenhuis gebracht.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonden is nog geen duidelijkheid. Rond 14.00 uur was de truck weer overeind gezet. De kruising was lange tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren