Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 40 km

Schade en lekkage na ongeluk Koudekerke

Toegevoegd: 22-03-2008, 00.23 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Vlissingsestraat in Koudekerke is vrijdagavond rond 23.05 uur een benzinelekkage ontstaan. De auto raakte beschadigd. Niemand raakte gewond.

Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder van de auto, een blauwe Daewoo Nubira, tegen een bewegwijzeringspaaltje op een vluchtheuvel. De auto schoot door, nam het paaltje mee en reed vervolgens tegen een lantaarnpaal. Hierna kwam het voertuig tot stilstand.

Lekkage
De brandweer en de ambulancedienst werden gewaarschuwd, maar niemand bleek gewond te zijn geraakt. Ook konden de betrokkenen zelf uit de auto komen. De ambulancedienst kon daarom ook al snel weer terugkeren naar de post. De brandweer bleef ter plekke vanwege de lekkage. Die is in overleg met de wegbeheerder opgeruimd.

Door de aanrijding was één rijbaan van de Vlissingsestraat ruim anderhalf uur afgesloten voor het verkeer. De politie heeft bij de bestuurder van de auto een blaastest afgenomen. De uitslag daarvan is niet bekend.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren