Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Grote alcoholcontrole in Zeeuwsch-Vlaanderen

Toegevoegd: 22-03-2008, 16.24 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Tussen 19.30 uur gisteravond en zaterdagochtend 05.00 uur is een alcoholcontrole gehouden in Zeeuwsch-Vlaanderen.

De controle is van tevoren aangekondigd, maar toch was er nog één persoon die te diep in het glaasje had gekeken. Deze werd betrapt op rijden onder invloed in Nieuw Namen, in de Hulsterloostraat. De man is met een bekeuring op zak weer naar huis gestuurd.

In totaal werden er 88 blaastesten afgenomen. Er werd gecontroleerd in: Nieuw Namen, Clinge, Sint Jansteen, Heikant, Kloosterzande, Hulst en Axel. Omstreeks 02.30 uur vannacht werden (afzonderlijk van de aangekondigde controle) twee rijbewijzen van drankrijders ingenomen door de Zeeuwse politie. In Terneuzen, in de Spuistraat, moest een 30-jarige Terneuzenaar zijn rijbewijs inleveren omdat hij drieenhalf keer zoveel had gedronken dan is toegestaan.

De man verklaarde ongeveer tien biertjes te hebben gedronken. Hij had de auto van een maat gepakt om naar huis te rijden. In Hulst, op de Paardenmarkt, raakte ook een automobilist zijn rijbewijs kwijt als gevolg van dezelfde overtreding van de Wegenverkeerswet.

Deze 43-jarige man uit Hulst bleek bijna drie keer zoveel te hebben gedronken dan is toegestaan en moest daarom ook zijn rijbewijs inleveren. Deze man verklaarde zijn auto even op een andere parkeerplek te willen zetten. Juist op dat moment werd hij gecontroleerd door agenten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren