Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Inbrekers houden huis op Walcheren

Toegevoegd: 24-03-2008, 17.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het inbrekersgilde heeft dit weekeinde zijn werk gedaan in woningen in Middelburg en Vlissingen.

Zondag werd tussen 16.00 en 21.00 uur ingebroken in een woning aan de Koudekerkseweg in Vlissingen. Uit de woning zijn sieraden en een onbekend geldbedrag weggenomen. De dieven zijn de woning binnengekomen door een raam te forceren.

In Middelburg werd in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken in een woning aan de Oude Vlissingseweg. Toen de kinderen thuiskwamen van het stappen bleek dat er computerapparatuur, een telefoon en een rijbewijs waren weggenomen. Hoe de dader(s) in de woning is/zijn gekomen, is niet duidelijk.

De politie heeft in Vlissingen door technisch rechercheurs een sporenonderzoek laten doen. In Middelburg is een buurtonderzoek gehouden. De resultaten daarvan zijn nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren