Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Jongen gewond na mishandeling Kapelle

Toegevoegd: 25-03-2008, 13.00 uur
Door: Politie Zeeland

KAPELLE - Zondag tussen 12.30 uur en 13.45 uur is een jongen mishandeld door een nog onbekend gebleven man in de Noordstraat in Kapelle.

De 15 jarige-jongen, afkomstig uit Oisterwijk, deed mee aan activiteiten waarbij de opdracht was een foto te maken van hemzelf met tropische vogels. In de Noordstraat in Kapelle troffen hij en een meisje wat bij hem was een volière aan. De jongen is voor een schutting gaan staan, waar de volière boven uit stak, en het meisje heeft de foto genomen.

Op dat moment liep er een man met een hond voorbij die hen zei dat ze niet voor de schutting mochten staan. Hierna begon de man de 15-jarige jongen te duwen en hem te slaan en te schoppen. Ook greep de man de jongen enkele malen bij zijn keel waarna hij scheldend vertrok, vermoedelijk omdat er op dat moment mensen aan kwamen. Het meisje was intussen weggerend om hulp te halen.

De 15-jarige is ter controle naar het ziekenhuis gebracht waar werd geconstateerd dat hij een flinke kneuzing aan zijn been had. Ook zijn telefoon is beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren