Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 279 km

Buurtbewoner blust autobrand net op tijd

Toegevoegd: 26-03-2008, 09.16 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers & Roland de Jong
ANNA JACOBAPOLDER - Op de Langeweg in Anna Jacobapolder heeft dinsdagavond een autobrand gewoed.

De blusgroep van Sint-Philipsland werd rond 23:45 uur gealarmeerd voor de brand. Kort na de melding rukte de blusgroep onder prioriteit één uit. Ter plaatse bleek dat er inderdaad een auto in brand had gestaan. Het vuur was echter al gedoofd door ingrijpen van een buurtbewoner.

De achterruit van de auto was kapot. Het vuur had met name aan de achterzijde van het voertuig flink om zich heen gegrepen. De buurtbewoner heeft door zijn bluswerkzaamheden erger weten voorkomen. Voor de blusgroep was er, op het afkoppelen van de accu en een korte nacontrole na, geen inzet meer nodig.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar de politie sluit brandstichting niet uit. Over de exacte schade aan de auto is nog geen duidelijkheid.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren