Weerbericht:
Perioden met (mot)regen, in de middag opklarend
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Auto in lichterlaaie na ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 26-03-2008, 09.23 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is dinsdag een auto in brand gevlogen die betrokken was geraakt bij een aanrijding met een andere auto. Niemand raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur op de kruising van de Mr. F.J. Haarmanweg met de N61. De brandweer ging ter plaatse met één voertuig en heeft de brandende personenauto met één straal hoge druk geblust.

Nadat de brand was geblust is de brandweer ook nog enige tijd bezig geweest met het reinigen van het wegdek. De beide auto's raakten beschadigd.

Er ging voor de zekerheid een ambulance ter plekke maar volgens de politie is er bij het ongeluk en de brand die volgde niemand gewond geraakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren