Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 9 km

Drie gewonden bij ongeluk met geldauto

Toegevoegd: 26-03-2008, 12.06 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Bij een ongeluk tussen een geldauto en een truck op de Zanddijk in Kruiningen zijn woensdag drie personen gewond geraakt. De voertuigen raakten beschadigd.

Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur op de Zanddijk. De brandweer van Kruiningen werd opgeroepen om te assisteren bij het ongeluk. De botsing ging gepaard met een flinke klap want één van de ramen van de geldwagen kwam door de aanrijding volledig los.

De twee inzittenden van de geldauto en de bestuurder van de vrachtwagen raakten alledrie gewond. Eén van hen zou er ernstig aan toe zijn. Er zijn ten minste twee personen met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Over hun exacte letsel is nog geen duidelijkheid.

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen werd ingeschakeld om de geldwagen te bergen. De vrachtwagen had geen grote schade en hoefde zodoende niet te worden weggesleept. Bij de botsing ontstond een flinke brandstoflekkage. De brandweer heeft het wegdek nat gespoten, schuim aangebracht en schoongeveegd.

Door het ongeluk ontstond een flinke verkeersopstopping. De oprit van de rechterrijbaan van de A58 was enige tijd volledig gestremd en er ontstonden rondom de kruising waarop het ongeluk plaatsvond flinke files.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren