Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 128 km

Drie auto's beschadigd bij ongeluk

Toegevoegd: 26-03-2008, 13.29 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een aanrijding op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen zijn woensdag aan het begin van de middag drie personenauto's beschadigd geraakt. Niemand raakte ernstig gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 12.40 uur op de kruising nabij het viaduct van de Sloebrug. Eén van de auto's stond scheef op de kruising, een ander voertuig stond op de middengeleider en de derde auto stond recht op de rijbaan.

De brandweer werd ongeveer een kwartier na het ongeluk ter plekke gestuurd omdat er rook werd waargenomen uit één van de betrokken auto's. Er bleek echter geen brand te zijn ontstaan en zodoende werd de brandweer alleen ingeschakeld om te assisteren bij de verdere afhandeling van het ongeluk. De spuitgasten hebben het wegdek gereinigd.

Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om twee van de drie auto's weg te slepen. Deze twee voertuigen hadden allebei flinke schade. Het derde voertuig liep nauwelijks schade op. Of de auto's total loss zullen worden verklaard is nog niet duidelijk.

Door het ongeluk moest het verkeer ter plekke worden omgeleid. De kruising was ongeveer een uur gestremd.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren