Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 107 km

Keukenbrand in woning Wemeldinge

Toegevoegd: 27-03-2008, 19.19 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - In een woning aan de Bakkersboogerd in Wemeldinge is donderdagavond brand uitgebroken in de keuken.

Het vuur brak rond 19.15 uur uit en ontstond volgens de politie in een vaatwasser. De 85-jarige bewoner deed voordat de brandweer kwam een bluspoging met natte lappen, maar die mislukte. Een gealarmeerde zoon was ter plaatse gekomen en kon de brand met water blussen.

De brandweer riep voertuigen uit Kapelle en Wemeldinge op om de brand te bestrijden, maar doordat het vuur snel onder controle was, was de inzet van de ploeg uit Kapelle niet meer nodig. De brandweergroep van Wemeldinge heeft de woning geventileerd.

Er zijn twee ambulances uit Goes ter plekke gestuurd voor het verlenen van medische hulp, maar niemand raakte ernstig gewond. De 85-jarige man had wat kleine brandwondjes aan zijn handen. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren