Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 274 km

Man door mannen mishandeld in M'burg

Toegevoegd: 28-03-2008, 11.27 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Op de Langevieleweg in Middelburg werd donderdag omstreeks 21.00 uur een 23-jarige man uit Markelo mishandeld.

De man liep daar met enkele bekenden toen twee mannen, die hij eerder op de avond al in het centrum had gezien maar die hij niet kende, op hen kwamen afgelopen. De 23-jarige werd zonder reden door een van de twee met een bierfles in het gezicht geslagen.

Daarna werd hij door beide mannen diverse keren geslagen en geschopt. De politie die snel ter plaatse was, heeft een van de twee, een 20-jarige Middelburger aangehouden. De tweede persoon die bij de mishandeling was betrokken is nog niet aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren