Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Betrokkene botsing dronk 4 keer te veel

Toegevoegd: 29-03-2008, 12.29 uur
Door: Politie Zeeland & Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Sloeweg in Vlissingen kwamen zaterdag om 00.20 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. Eén persoon raakte lichtgewond.

De beide bestuurders reden achter elkaar over de Sloeweg in de richting van de A58 en wilden op de kruising Sloeweg / A58 linksaf slaan in de richting van de Bermweg. Op de kruising moest de voorste bestuurder, een 54-jarige man uit Oost-Souburg remmen voor het rode licht.

De achter hem rijdende andere automobilist, een 23-jarige man uit Roosendaal kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding. Een 26-jarige vrouw uit Oost-Souburg die bij de 23-jarige in de auto zat liep licht letsel op, zij werd ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld.

Beide bestuurders moesten blazen, de 23-jarige man bleek meer dan de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren