Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Goesenaar gewond bij woningbrand

Toegevoegd: 30-03-2008, 14.58 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een Goesenaar is zaterdagavond laat lichtgewond geraakt nadat brand uit was gebroken in zijn flatwoning aan de Kastanjestraat.

De brandweer kreeg de melding van de brand rond 23.30 uur binnen. Omdat er sprake was van een 'brandgerucht' gingen de spuitgasten zonder toeters en bellen ter plekke. Eénmaal ter plaatse hebben de brandweerlieden perslucht omgehangen en zijn er hogedrukslangen afgelegd.

De spuitgasten hebben de toegang tot de woning geforceerd. Er hoefde niet geblust te worden. De bewoner bleek rook ingeademd te hebben en zodoende werd een ambulance voor hem gewaarschuwd. Of hij naar het ziekenhuis moest worden gebracht is niet bekend.

De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren