Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer lange tijd bezig met gaslucht

Toegevoegd: 31-03-2008, 19.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg is maandagavond ruim een uur bezig geweest nadat in Vlissingen een gaslucht was waargenomen.

De eerste melding van de gaslucht bij het fitnesscentrum Sportlife aan de Paul Krugerstraat kwam rond 19.35 uur binnen bij de alarmcentrale. Na overleg met de officier van dienst werd besloten één blusvoertuig uit Vlissingen in te zetten.

Ter plaatse heeft de brandweer zowel binnen als buiten een uitgebreid onderzoek ingesteld. Met speciale apparatuur is gemeten of er gas kwam uit de rioolputten in de omgeving van het sportcentrum. De gasten en het personeel waren inmiddels deels naar buiten gestuurd.

Over de oorzaak van de gaslucht is nog niets bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren