Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuiden en zuidoosten zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw door man mishandeld bij zwembad

Toegevoegd: 02-04-2008, 14.00 uur
Door: Politie Zeeland

KAMPERLAND - De politie is op zoek naar een man en een vrouw die getuige zijn geweest van een mishandeling die plaatsvond op zondag 23 maart jl.

Op die 1e Paasdag, rond 13.00 uur, ontstond in de hal van zwembad De Roompot een ruzie tussen een man en een vrouw. Zij hadden drie kinderen bij zich, waaronder een baby. De ruzie verplaatste zich naar buiten het zwemparadijs waar de vrouw door de man hardhandig tegen de muur werd gedrukt.

De drie kinderen lieten ze achter in de hal waar een man en een vrouw (vermoedelijk een Nederlands echtpaar) zich tijdelijk over de kinderen ontfermden. Het ruziende stel vertrok even later samen met hun drie kinderen.

De politie wil graag in contact komen met de man en de vrouw die de kinderen tijdelijk opvingen en hen nog enkele vragen stellen. Zij kunnen zich melden via 0900 - 8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren