Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde bij ernstige aanrijding Nisse

Toegevoegd: 04-04-2008, 10.16 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

NISSE - Bij een ernstig verkeersongeval op de Drieweg bij Nisse is vrijdagmorgen één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer werd uit voorzorg uit zijn auto geknipt.


Het ongeval vond rond vijf over tien plaats op de kruising van de Drieweg met de Gerbernesseweg. Het ging om een botsing tussen twee personenauto's. Aanvankelijk werd de traumahelikopter uit Rotterdam ter plekke gevraagd, maar de komst van het mobiel medisch team werd nog voordat deze ter plaatse was geannuleerd.

Een mannelijke inzittende van één van de voertuigen klaagde over nekletsel en daarom werd besloten voor de zekerheid het dak van zijn auto te halen. Daar werden brandweerploegen uit Borssele en Heinkenszand voor ingezet.

De gewonde kon na ongeveer een uur uit de auto worden gehaald. Hij is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes. De andere automobilist raakte voor zover bekend niet ernstig gewond.

Door het ongeluk ontstond een brandstoflekkage. Na het ongeluk is daarom het wegdek gereinigd. De beide auto's liepen door het ongeluk schade op. De opengeknipte auto is total loss.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren