Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 209 km

Gewonde bij keukenbrand Oosterland

Toegevoegd: 06-04-2008, 18.04 uur
Gewonde bij keukenbrand Oosterland
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - Bij een keukenbrand in een woning aan de Groenendaal in het Schouwse Oosterland is zondagmiddag een 85-jarige man gewond geraakt.


Brandweerploegen uit Oosterland en Bruinisse werden opgeroepen om het vuur te bestrijden. Het bleek te gaan om een felle maar korte brand die snel onder controle kon worden gekregen.

De bewoner had rond 15.10 uur een pannetje op het vuur laten staan terwijl hij naar boven was gegaan. Toen hij even later terugkwam stond zijn keuken in brand.

Doordat de man de vrijgekomen rook inademde kreeg hij ademhalingsproblemen. Ook liep hij brandwondjes op aan zijn gezicht. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

De brand zorgde voor grote schade in de keuken. De rest van het huis liep ook flinke rook- en roetschade op. Een exact schadebedrag is nog niet bekend. Volgens de politie is het huis van het slachtoffer op dit moment onbewoonbaar.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (8-4-2008 om 16:22)
Slechte zaak dat de pompbediender er zo bij staat.
Anoniem (8-4-2008 om 16:07)
Beetje jammer van de pompbediener zonder blusbroek/laarzen.. mocht er wat gebeuren is hij flink de sigaar... :-/
Buurjongen (7-4-2008 om 18:38)
Nou ik vind dit zelf wel een hele grote fout van de brandweer om zo snel weg te zijn. Ze hadden zeker zin in bier.. Is in iedergeval een fout die je niet nog eens moet maken.. Had erger gekunt. Groetjes
Reinier (6-4-2008 om 22:14)
Een kwartier nadat ze waren ingerukt ging de pieper voor nummer de zelfde straat alleen dan nummer 9 ( de buren dus) maar dat bleek te gaan om dezelfde woning en nu sloegen de vlammen eruit uit het dak van de bijkeuken. de brand was snel onder controle, door gat in het dak te maken is het afgeblust
Cookie-instellingen beheren