Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 41 km

Drie aanhoudingen na vechtpartij in Goes

Toegevoegd: 06-04-2008, 19.19 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft zondag drie personen aangehouden naar aanleiding van een vechtpartij op de Koepoort in Goes.


Omstreeks 04.00 uur gingen twee personen met elkaar op de vuist. Eén van hen, een 21-jarige Arnemuidenaar, werd aangehouden.

Een collega van hem, eveneens een 21-jarige man uit Arnemuiden, bemoeide zich hiermee en maakte nabij de politiebus een zwaaien-de beweging. Hij werd hierop tegen de grond gewerkt en eveneens aangehouden.

Een derde persoon, een 31-jarige man uit de gemeente Veere, sprong hierop op de nek van één van de politieagenten en zodoen-de werd ook hij opgepakt.

De aanleiding tot het vechtpartijtje is niet bekend. De drie aangehouden mannen krijgen allemaal een proces verbaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hippo (7-4-2008 om 12:59)
Rob, je hebt een nieuw gezegde of spreekwoord uitgevonden, volgens mij is het : het topje van de ijsberg, ipv wat jij ervan maakt.
Rob (7-4-2008 om 12:49)
Ach je moest eens weten wat daar elke week gebeurd is maar speldje van de hooiberg maar ja dan krijg je dat als er zoveel volk door de stad loopt en iedereen zich vol laat gooien dan ga je wel eens wat excessen krijgen. Terneuzen en Middelburg gebeurd ook genoeg in het weekend!
Ricardo (7-4-2008 om 10:20)
Goes komt inderdaad wel bijna iedere week in het nieuws wat betreft agressie. Wordt er daar niet gezelliger op, althans, zo lijkt het.
Mark (6-4-2008 om 19:43)
En weer een vechtpartij in Goes, het is ook zo'n beetje elke zaterdagavond raak na het stappen.
Cookie-instellingen beheren