Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Oostburger drinkt meer dan vier keer te veel

Toegevoegd: 07-04-2008, 12.08 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag het rijbewijs van een 42-jarige man ingenomen omdat hij zwaar beschonken achter het stuur was gekropen.


De 42-jarige automobilist uit Oostburg werd rond 00.45 uur op de Noordwal aan de kant gezet. Omdat zijn adem naar alcohol rook, werd op straat een ademtest afgenomen. Daaruit bleek dat de man te veel had gedronken.

Om een uitgebreide test te doen werd de man op vrijwillige basis meegenomen naar het politiebureau. Daar werd een ademanalyse gedaan. Hieruit bleek dat de Oostburger ruim 4,2 keer de toegesta-ne hoeveelheid alcohol had genuttigd.


De politie heeft hierop het rijbewijs van de man ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jack (7-4-2008 om 19:37)
Volledig met Anton eens! En een flinke geldboete erbij!
Anton (7-4-2008 om 19:34)
Dat hij zijn rijbewijs maar nooit meer terug mag krijgen. Zulke mensen horen niet achter het stuur van een auto te zitten. Als je meer dan 4x teveel drinkt, kan die paar euro voor een taxi er toch ook nog wel bij???
Jack (7-4-2008 om 19:19)
Maar goed dat hij zijn rijbewijs kwijt is !
Willy (7-4-2008 om 18:58)
Jeetje het was toch geen 1 april de mensen leren het nooit dus hij was niet de bob denk wel dat hij goed zn les geleerd heeft want dat zal kostbaar plaatje zijn gelukkig is er niks gebeude kwa ongeluk goed gedaan van de politie die hebben goed hun werk gedaan petje af
Cookie-instellingen beheren