Weerbericht:
Vanochtend regen, 's middags droger. In de middag en avond veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Kattenhater actief in Heinkenszand

Toegevoegd: 08-04-2008, 18.07 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - In de omgeving van de Korhoen in Heinkenszand is sinds enige tijd een kattenhater actief. Vannacht werd opnieuw een kat ernstig vergiftigd.


Kort geleden werd in dezelfde omgeving een ander dier vergiftigd. Volgens de politie worden er sinds kort ook enkele dieren vermist.

De nieuwe vergiftiging vond vermoedelijk in de nacht van maandag op dinsdag plaats. Het dier is momenteel nog onder behandeling van een dierenarts en het is nog onduidelijk of het de vergiftiging zal overleven.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden bij het politiebureau in Heinkenszand of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Perry (9-4-2008 om 21:40)
Hier heb ik echt geen woorden voor. En wordt er ook echt ongelooflijk kwaad van! Ik sluit me helemaal aan bij Carolien.
Dennis (8-4-2008 om 21:40)
Slaat helemaal nergens op zo'n vergiftiging!
Vonck (8-4-2008 om 21:27)
Mensen doen net of je niet meer door de tuin kan lopen zonder lieslaarzen vanwege de kattenstront. Verjaag de kat met water, wat mijn buren ook mogen. Alleen komen mijn katten ervoor naar binnen. We gaan toch ook geen honden vergiftigen omdat je voor de zoveelste keer in de stront trapt! Triest
Carolien (8-4-2008 om 21:09)
Ik denk dat de politie ook deze reacties in de gaten moet houden. En voor degene die deze dieren dit aan doet. Het is te hopen dat de politie je eerder vind dan de eigenaren van de dieren.
Hanneke (8-4-2008 om 20:58)
Nee niet redden de dieren worden ook niet gered,nee kopje koffie met gif van mij!
Van Doorn (8-4-2008 om 20:38)
Erg laf, een dier zo iets aandoen, waardeloos, wie zo iets doet, kent niet de liefde die dieren ons geven, dan ben je een arm mens, wat dacht u van de kateigenaar,dieheeft verdiet, de gene die dit doet, beseft niet wat hij zij aanricht.