Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Nieuwe zoektocht levert weer niets op

Toegevoegd: 08-04-2008, 19.07 uur
Nieuwe zoektocht levert weer niets op
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - De derde zoekdag naar de vermiste Belgische duiker bij Anna Jacobapolder heeft wederom niet geleid tot de vondst van het lichaam van de man.


Dinsdag werd er opnieuw gezocht naar de man die zaterdag tijdens een duiktripje met enkele vrienden onder water verdween en niet meer bovenkwam. De hulpdiensten zijn er zeker van dat de man verdronken moet zijn, en er wordt dus alleen nog gezocht naar het lichaam van de 35-jarige man.

Tijdens de nieuwe zoekactie maakte de marine vanuit de haven van Bruinisse gebruik van een zichzelfvoortbewegende sonarboot, welke weer in de gaten werd gehouden door een kleine boot met bemanning. Met de sonar werd een zoekgebied uitgekamt tussen boten van de politie en Rijkswaterstaat.

Op een plek waar gisteren met de sonar een 'verdachte' situatie werd ontdekt, bleek niet het lichaam van de man te liggen: er werd een oud visnet aangetroffen.

De zoekactie werd tegen de avond beëindigd. Het zoeken naar de duiker gaat vooralsnog gewoon elke dag door. Van dag tot dag zal echter wel gekeken worden of het nog nut heeft om door te zoeken. Op de locatie waar de man voor het laatst werd gezien staat een flinke stroming.

Zie ook:
- Belgische duiker (35) nog steeds vermist (07-04-2008)
- Zoektocht vermiste duiker Sint-Philipsland gestaakt (06-04-2008)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan-Willem Kempeneers (9-4-2008 om 18:43)
Ze zijn niet met helikopters aan het zoeken hoor. Alleen met boten van onder andere de politie en de marine. En vandaag is inderdaad nog gezocht. Ik weet niet of ze al wat gevonden hebben.
John,Tholen (9-4-2008 om 17:23)
Ik hoor hier elke middag wel een helikopter. Zoeken ze daar nu nog mee dan? Zag vanmiddag wel een vrachtwagen van de politie rijden.
Linda de poorter (9-4-2008 om 12:07)
Wat verschrikkelijk voor de vrouw van de duiker,een dochterje en zwanger ga er maar aan staan,hoor!! ik hoop echt dat de man snel gevonden wordt en ze op een waardige manier afscheid kunnen nemen!
Andrea (9-4-2008 om 09:01)
Ik vind het verschrikkelijk dat hij nog niet is gevonden, vooral omdat zijn vrouw en kind weten waar hij te water is gegaan en niks verder meer hebben vernomen, wat erg.
Jack (8-4-2008 om 22:22)
Gaan ze nu nog verder zoeken?
Jan (8-4-2008 om 19:41)
Vind het echt heel vreselijk dat hij nog steeds niet terecht is.
Cookie-instellingen beheren