Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Ernstig bedrijfsongeval Kaai Hansweert

Toegevoegd: 08-04-2008, 22.13 uur
Ernstig bedrijfsongeval Kaai Hansweert
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Bij een bedrijfsongeval op de Kaai in Hansweert is dinsdagmiddag rond 16.30 uur een 43-jarige man uit Hoogerheide zwaargewond geraakt.


De man was net klaar met slijpwerkzaamheden aan een zeesleper, toen hij over een tros en een staalkabel struikelde. Hierdoor sloeg hij met zijn hoofd tegen de achterkant van de zeesleper en viel daarna in het water, ongeveer 2,5 meter lager.

De man liep bij zijn valpartij een hoofdwond op. De inzet van de gealarmeerde traumahelikopter uit Rotterdam werd gecancelled. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes gebracht. Zijn situatie is volgens de politie naar omstandigheden redelijk.

De arbeidsinspectie is van het ongeval in kennis gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren