Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ook vierde zoekdag levert niets op

Toegevoegd: 09-04-2008, 19.06 uur
Ook vierde zoekdag levert niets op
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - Ook de vierde zoekdag naar de 35-jarige vermiste duiker Wim Goossens uit Vlierzele (België) op de Zijpe bij Anna Jacobapolder heeft niets opgeleverd.


Vandaag waren wederom het marineduikschip Cerberus (A851), de politieboot P31 uit Willemstad en een vaartuig van Rijkswaterstaat op het water om te zoeken naar het lichaam van de man. Ook voeren twee rubberboten rond met daarop politiemensen en mariniers.

Eerder deze week stelde een woordvoerder van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (K.N.R.M.) nog dat het weinig zin heeft om de man te zoeken. Door het vaarverkeer zou de plek van het lichaam immers steeds kunnen veranderen.

De waterpolitie van het Korps Landelijke Politie Diensten (KLPD) bestrijdt die lezing echter en gaat daarom gewoon door met de zoekacties. Volgens het KLPDhebben de vaarbeweingen immers weinig invloed op een diepte van dertig tot veertig meter.

Zie ook:
-
Nieuwe zoektocht levert weer niets op (08-04-2008)
- Belgische duiker (35) nog steeds vermist (07-04-2008)
- Zoektocht vermiste duiker Sint-Philipsland gestaakt (06-04-2008)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren