Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Materiële schade bij aanrijdingen

Toegevoegd: 09-04-2008, 23.52 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij aanrijdingen in Vlissingen en Zierikzee is woensdag materiële schade ontstaan. Niemand raakte gewond. Ten minste één auto is total loss.


De botsing in Vlissingen deed zich rond 14.15 uur voor op de kruising van de Bloemenlaan met de President Rooseveltlaan. Een 65-jarige Middelburgse automobilist reed over de Bloemenlaan, komende uit de richting van de Hercules Segherslaan.

Op de kruising wilde hij linksaf slaan, maar hij verleende hier geen voorrang aan een tegemoetkomende 41-jarige Vlissingse bestuurder die op de kruising rechtdoor wilde rijden.Het ongeluk in Zierikzee vond ongeveer een kwartier later, rond 14.30 uur plaats op de Lange Blokweg toen een 35-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland een oprit in wilde rijden.

Ook deze automobiliste verleende geen voorrang. De vrouw kwam in botsing met een 32-jarige automobiliste uit dezelfde gemeente. De auto van de 35-jarige raakte beschadigd. De andere auto is total loss.

Alle betrokken bestuurders kwamen er zonder letsel van af.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren