Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km

Keuken brandt uit na bakken van loempia

Toegevoegd: 05-04-1991, 07.46 uur
Keuken brandt uit na bakken van loempia
Door: Jan Snoey

MIDDELBURG - Het bakken van een loempia voor ontbijt was vrijdagmorgen 5 april de oorzaak van een fikse keukenbrand in een woning aan de Sloestraat.


Om 07.46 uur werd door een voormalig brandweerman en daarna door buren via 06-11 de brandweer gebeld. De brandweer rukte hierop uit met de tankautospuit 537 en de ladderwagen 550.

Door oververhitting brandde de keuken op de derde verdieping vrijwel geheel uit. Verder ontstond er een enorme roetschade in de rest van het huis. De brandweer blust deze brand met een straal hoge druk.

Men schatte de schade op zo'n vijftigduizend gulden. Na dertig minuten, om 08.16 uur, was de laatste wagen weer terug op de kazerne en uitrukgereed.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren