Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en enkele buien, morgen overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk op N666 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 10-04-2008, 15.10 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Bij een ernstig ongeluk op de Schoorkenszandweg (N666) bij 's-Gravenpolder is donderdagmiddag een 82-jarige man uit 's-Gravenpolder om het leven gekomen.


Het slachtoffer, de bestuurder van een scootmobiel, kwam rond 13.30 uur op de weg in botsing met een tractor. De tractorbestuurder heeft de scootmobiel tijdens een inhaalmanoeuvre met zijn rechtervoorwiel geraakt waardoor de man viel en bekneld kwam te zitten.

De brandweer van 's-Gravenpolder, twee ambulances en de traumahelikopter Lifeliner 2 uit Rotterdam rukten uit om hem te helpen. Het slachtoffer is ter plekke gereanimeerd. Dit mocht echter niet baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De bestuurder van de tractor, een 48-jarige man uit de gemeente Borsele, raakte niet gewond.

De straat was enige tijd afgesloten voor het verkeer en het publiek. De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maroeska (10-4-2008 om 22:45)
Ze moeten jonge gasten van tractoren halen. In de populierenstraat wordt ook veel te hard gereden met tractoren. ze douwen gewoon door, weg van rechts of niet. Ze gaan er vanuit dat iedereen zo'n groot gevaarte voorrang geeft. Het zal het laatste ongeval hier met een tractor niet zijn, vrees ik.
Boer (10-4-2008 om 22:33)
Scootmobielen en brommobielen die moeten ze is van de weg halen, die zijn levens gevaarlijk en ze moeten die koters van 16/17 jaar is niet op z'n ding steken das de ramp van alles en dan nog die tracktor zorgen voor jullie eten. Ik wens die familie veel sterkte met het verlies.
Lennard (10-4-2008 om 22:29)
Er was hier net iemand die zei vrachtwagen moeten dodehoekspiegels hebben enz maar de trekkers van tegenwoordig worden hier ook al mee uitgevoerd en het zijn niet altijd de trekkers die ongelukken veroorzaken. Wie weet kwam die man ineens naar links toen die trekkerbestuurder er netjes langs wilde.
Yannick (10-4-2008 om 22:24)
Volgens getuige uit 1e hand reed de tractor veel te hard en heeft hij de scootmobiel in de flauwe bocht niet gezien.
Peter (10-4-2008 om 22:21)
Gecondoleerd voor de familie van de man. Aan de veiligheid van nieuwe tractors ligt het tegenwoordig niet, alles(remmen,verlichting etc) voldoet aan de normen die de EU gesteld heeft! Veel ongelukken worden veroorzaakt door (auto)bestuurders die geen weet hebben van hoe groot en log een tractor is!
Irene (10-4-2008 om 22:13)
Heel veel sterkte voor de families, ook voor de fam vd TRAKTOR bestuurder, je zal het maar thuis krijgen , dat je man of vriend een ongeluk heeft gehad, wij hebben het mee gemaakt dat onze schoondochter een heel zwaar ongeluk heeft gehad en het is niet niks, om dat te verwerken .
Cookie-instellingen beheren