Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en enkele buien, morgen overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk op N666 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 10-04-2008, 15.10 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Bij een ernstig ongeluk op de Schoorkenszandweg (N666) bij 's-Gravenpolder is donderdagmiddag een 82-jarige man uit 's-Gravenpolder om het leven gekomen.


Het slachtoffer, de bestuurder van een scootmobiel, kwam rond 13.30 uur op de weg in botsing met een tractor. De tractorbestuurder heeft de scootmobiel tijdens een inhaalmanoeuvre met zijn rechtervoorwiel geraakt waardoor de man viel en bekneld kwam te zitten.

De brandweer van 's-Gravenpolder, twee ambulances en de traumahelikopter Lifeliner 2 uit Rotterdam rukten uit om hem te helpen. Het slachtoffer is ter plekke gereanimeerd. Dit mocht echter niet baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De bestuurder van de tractor, een 48-jarige man uit de gemeente Borsele, raakte niet gewond.

De straat was enige tijd afgesloten voor het verkeer en het publiek. De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AJ (10-4-2008 om 21:47)
Beste mensen, Als je nu de oorzaak van dit ongeval niet weet moet je er ook geen uitspraken over doen!!!
Mvanl (10-4-2008 om 21:23)
Beste Mvanl, Voordat alle tractorbestuurders en tractoren het weer gedaan hebben... Naar alle waarschijnlijkheid heeft deze man een hartinfarct gehad en is recht op de tractor afgereden. Dus m.i. een extra trauma voor de tractorbestuurder.
Gapertje (10-4-2008 om 21:22)
Afschuwelijk dit drama voor de nabestaande. Zeker omdat het een kwetsbaar persoon betrof (zat in een scootmobile). Jammer dat er zo bot op tractors word gereageerd. Deze mensen moeten toch ook hun werk doen?! Er zullen zeker bestuurders zijn die hard rijden maar doen auto's dat ook niet?!
Jaap (10-4-2008 om 21:10)
Gewoon geen kinderen meer op de trekker, en weer gewoon 16 km , oude baas, ik zal je missen in het verkeer en in het straatbeeld.
Jaap (10-4-2008 om 21:06)
Geen kinderen meer op de trekker en gewoon weer 16 km rijden, oude baas, ik zal je missen in het verkeer.
Inwoner van 's Gravenpolder (10-4-2008 om 20:57)
Scootmobiel niet op de weg? Het was de enige manier dat deze meneer nog buiten kwam vanwege zijn lichamelijke handicap. Hij maakte dagelijks vele kilometers. Genoot van deze ritjes. Zullen we proberen om als weggebruikers allemaal op te letten en alle regels in acht te nemen.
Cookie-instellingen beheren