Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk op N666 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 10-04-2008, 15.10 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Bij een ernstig ongeluk op de Schoorkenszandweg (N666) bij 's-Gravenpolder is donderdagmiddag een 82-jarige man uit 's-Gravenpolder om het leven gekomen.


Het slachtoffer, de bestuurder van een scootmobiel, kwam rond 13.30 uur op de weg in botsing met een tractor. De tractorbestuurder heeft de scootmobiel tijdens een inhaalmanoeuvre met zijn rechtervoorwiel geraakt waardoor de man viel en bekneld kwam te zitten.

De brandweer van 's-Gravenpolder, twee ambulances en de traumahelikopter Lifeliner 2 uit Rotterdam rukten uit om hem te helpen. Het slachtoffer is ter plekke gereanimeerd. Dit mocht echter niet baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De bestuurder van de tractor, een 48-jarige man uit de gemeente Borsele, raakte niet gewond.

De straat was enige tijd afgesloten voor het verkeer en het publiek. De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter (10-4-2008 om 20:56)
Vanmorgen was ik bijna het haasje op de fiets , 2 jonge gasten waren met dezelfde voertuigen 2 weken eerder op de rotonde bij " de Tol" in Goes , gewoon doorduwen die snotneuzen in die Moordmachines. Die strijd win je niet met je fiets of scootmobiel.
Karin (10-4-2008 om 19:58)
Veel sterkte voor de nabestaanden, maar zeker ook voor de bestuurder van de tractor. Regels aanscherpen voor de tractoren?? Wie wil er zonodig in het buitengebied wonen. Die tractoren horen hier! De boeren hebben nou eenmaal die dingen nodig! De scootmobielen zijn het gevaar op de weg.
Alex (10-4-2008 om 19:53)
Waarom zouden boeren niet op de weg mogen? Zaaizaad, mest, graan, uien, aardappels, bieten enz. zijn redenen te meer dat boeren op de weg rijden. Wel zijn er mensen die zonder verstand rijden, dit heeft niets te maken met boeren in het algemeen maar met de persoon zelf!
Mvanl (10-4-2008 om 19:11)
Wanneer gaan ze deze gevaren op de weg eens verbieden. Vrachtwagens moeten dode hoekspiegels, zijafscherming en weet ik niet wat hebben..Volgens mij is een tractor bedoeld voor werken op het land en vroeger mocht deze dus ook niet voor andere doeleinden de weg...tegenwoordig kan alles...
Werkende in s'Gravenpolder (10-4-2008 om 18:50)
Al weer een dode in 's-Gravenpolder...? Dit is naar mij idee al de derde dit jaar... Hoeveel moeten er nog vallen?
Henk Luit (10-4-2008 om 17:57)
Allereerst wens ik de nabestaande veel sterkte toe met dit zware verlies. Misschien gaat de regering toch eindelijk de regels aanscherpen voor tractoren. Als je ziet hoe achteloos ze vaak over de polderwegen rijden, zonder enig besef van de verkeersregels en andere medeweggebruikers.
Cookie-instellingen beheren