Weerbericht:
Buien, lokaal met onweer. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Dodelijk ongeluk op N666 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 10-04-2008, 15.10 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Bij een ernstig ongeluk op de Schoorkenszandweg (N666) bij 's-Gravenpolder is donderdagmiddag een 82-jarige man uit 's-Gravenpolder om het leven gekomen.


Het slachtoffer, de bestuurder van een scootmobiel, kwam rond 13.30 uur op de weg in botsing met een tractor. De tractorbestuurder heeft de scootmobiel tijdens een inhaalmanoeuvre met zijn rechtervoorwiel geraakt waardoor de man viel en bekneld kwam te zitten.

De brandweer van 's-Gravenpolder, twee ambulances en de traumahelikopter Lifeliner 2 uit Rotterdam rukten uit om hem te helpen. Het slachtoffer is ter plekke gereanimeerd. Dit mocht echter niet baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De bestuurder van de tractor, een 48-jarige man uit de gemeente Borsele, raakte niet gewond.

De straat was enige tijd afgesloten voor het verkeer en het publiek. De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maarten (10-4-2008 om 17:22)
Ik weet niet hoor maar volgens mij kunnen ze beter een traumaheli op middenzeeland zetten. De laatste tijd is er volgens mij dagelijks een traumaheli opgeroepen. Gr.
Mar (10-4-2008 om 17:17)
Jeutje wat erg.
Cookie-instellingen beheren