Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Gewonde bij ongeluk met scooter en auto

Toegevoegd: 10-04-2008, 16.09 uur
Gewonde bij ongeluk met scooter en auto
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij een aanrijding tussen een scooter en een personenauto in Nieuw- en Sint Joosland is donderdagmiddag één persoon gewond geraakt.


Het ongeluk vond rond 15.35 uur plaats op de kruising van de Langeweg (N665) met de Vlackeweg. De bestuurster van de auto zag de scooterrijder over het hoofd en kon een ongeluk niet meer voorkomen.

Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel. Over het letsel van de gewonde is niets bekend. Door het ongeluk ontstond een kleine brandstoflekkage.

De kruising was enige tijd gestremd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hoff (10-4-2008 om 19:39)
We hopen dat je snel pijnvrij bent. ,gelukkig is dit relatief goed afgelopen!!! wat een geluk bij dit ongeluk........groetjes en het beste !!! Hoff
Yannick (10-4-2008 om 18:51)
Dat was men maat die was aangereden! Gelukkig gaat alles goed met hem dus dat is wel weer een geluk!
Cookie-instellingen beheren