Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Zoekactie naar duiker definitief gestopt

Toegevoegd: 10-04-2008, 16.25 uur
Zoekactie naar duiker definitief gestopt
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - De zoekactie naar de 35-jarige vermiste Belgische duiker bij Anna Jaco-bapolder is definitief gestopt. Dat heeft de waterpolitie van het K.L.P.D. bekend gemaakt.


De 35-jarige Wim Goossens uit Vlierzele (België) verdween zondag aan het einde van de och-tend toen hij met vrienden aan het duiken was bij de oude veerhaven. De man werd niet gevon-den en tot en met vandaag werd er elke dag uren naar de man gezocht.

De politie denkt echter niet dat de duiker nog wordt gevonden op de plaats waar hij verdween. Eerder verklaarde een woordvoerder van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (K.N.R.M.) ook al dat de zoekactie vermoedelijk niet veel nut zou hebben omdat door de vaarbeweginen het lichaam zich steeds zou verplaatsen.

Maandag leek er hoop te zijn dat de man snel zou worden gevonden. Toen was met de sonar onder water een verdachte situatie ontdekt. Toen de volgende dag op die plek werd gedoken, bleek daar alleen een oud visnet te liggen, en niet het lichaam van de man.

De politie hoopt dat het lichaam van de man snel ergens aanspoelt en gevonden wordt. Het is volgens een woordvoerder echter ook goed mogelijk dat dit nog enige tijd duurt.


Zie ook:
-
Ook vierde zoekdag levert niets op (09-04-2008)
- Nieuwe zoektocht levert weer niets op (08-04-2008)
- Belgische duiker (35) nog steeds vermist (07-04-2008)
- Zoektocht vermiste duiker Sint-Philipsland gestaakt (06-04-2008)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reinier (10-4-2008 om 16:52)
Inderdaad. het zal moeilijke tijd worden maar wie weet spoelt het lichaam nog wel aan, dat gebeurt wel vaker. Ik was er zondag bij, inderdaad petje af voor de hulpdiensten die zijn uitgerukt, het waren er enorm veel.
Mariska (10-4-2008 om 16:33)
Is te begrijpen dat ze stoppen ,maar voor de familie is er nu geen rust ,geen lichaam om afscheid van te nemen ,vragen die onbeantwoord blijven. Zal een zware tijd zijn voor de famile, maar petje af voor de hulpverlening die zolang doorgezocht heeft, zowel zondag als de dagen erna.
Cookie-instellingen beheren