Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Zierikzee

Toegevoegd: 11-04-2008, 00.52 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Bij een ongeluk op een kruising in Zierikzee is donderdagavond laat een bromfietser zwaargewond geraakt. Het slachtoffer heeft ernstig hoofdletsel.


De bestuurder van de brommer kwam rond 21.50 uur op de kruising van de Scheldestraat met de Grevelingenstraat in botsing met een witte personenauto. De bromfietser, die reed op een Derbi GPR kwam ten val en liep onder meer schedelletsel op. De automobilist, een 18-jarige jongeman uit de gemeente Schouwen-Duiveland, en zijn passagiers raakten niet gewond.

Het slachtoffer, eveneens een 18-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland, werd door het personeel van twee ambulances gestabiliseerd. Het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam werd opgeroepen om extra medische assistentie te verlenen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Over de exacte toestand van de gewonde is op dit moment niets bekend.

Het ongeluk vond volgens de politie plaats toen de scooterrijder ploseling de weg op kwam vliegen. Hij droeg op dat moment geen helm en voerde volgens getuigen geen verlichting. De bromfietser verzuimde voorrang te verlenen aan de auto. Na de botsing kwam het slachtoffer ongeveer tien meter verder in de berm terecht.

Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland kwam ter plaatse om de betrokken voertuigen weg te voeren. Van de scooterrijder is inmiddels een bloedproef afgenomen. De uitslag daarvan is echter nog niet bekend gemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cody lody (12-4-2008 om 17:22)
Als er geen remsporen zijn betekent dat dat de autobestuurder voorzichtig de kruising overstak. Als er een brommer zonder verlichting met een harde snelheid op je afkomt ,dan ben je knap dat je die nog kan ontwijken.Er zijn getuigen die dit bevestigd hebben. Brommerbest.en fam en autobest. sterkte.
Goddes (11-4-2008 om 23:45)
Helaas heeft de brommerbestuurder geen helm gedragen, geen licht ontstoken en met hoge snelheid op de auto afgereden uit het niets. De auto reed slechts 20, nogmaals. Ik wens de brommerbestuurder+ familie en de geschokte automobilist veel sterkte!
Trouble (11-4-2008 om 23:06)
200 meter, of 200 kilometer. De brommer had wel licht moeten voeren. En niet te hard hoeven rijden. Ook had hij een valhelm moeten dragen etc. etc. Laat ik het over de rest niet hebben. Ik wens de brommer en familie veel sterkte. Ook de auto bestuurder veel sterkte met dit verwerken.
Runner-boy (11-4-2008 om 21:40)
Ja die kruising staat er bekent om dat er veel ongelukken gebeuren. Heb er zelf ook wel eens een schuiver gemaakt dus kan er over mee praten. Ik wens het slachtofer heel veel sterkte toe en ook familie & vrienden.
Fastspeed (11-4-2008 om 18:26)
Over de brommer rijder weet ik wat die aan het doen was was net 200 meter verwijdert waar die weg reed en even het lichtknopje vergeeten. Ben gister nacht bij hem geweest in het ziekenhuis en me broer stond er op te kijken.
Goddes (11-4-2008 om 18:07)
Het is nogal logisch dat er geen remsporen zijn, de bestuurder reed net 20....dan is het wel knap als je remsporen kan veroorzaken met die snelheid.
Cookie-instellingen beheren