Weerbericht:
Zonnige perioden, morgen in het noorden meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Man bevuilt politiebureau Terneuzen

Toegevoegd: 11-04-2008, 08.58 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 38-jarige Terneuzenaar die vannacht op het politiebureau in zijn woonplaats was opgepakt, heeft daar een ophoudkamer flink bevuild...


De man, die was opgepakt wegens lokaalvredebreuk poepte, plaste en spuugde in het bureau. Hij is hierop overgebracht naar gevangenis Torentijd in Middelburg.

De politie had de Terneuzenaar eerder op de avond al het bureau uitgezet omdat hij zich vervelend gedroeg in de hal van het gebouw.

Rond 02.15 uur kwam hij weer terug en viel hij de aanwezige agent lastig. Hij begon smerige taal uit te slaan en toen zij vertelde dat zij daar niet van gediend was bedreigde hij haar.


De man is vervolgens een paar keer het bureau uitgezet, maar hij bleef maar terugkomen. Op een gegeven moment is hij dan ook aangehouden en in de zogeheten ophoudkamer geplaatst, die hij vervolgens bevuilde.

De kosten voor het schoonmaken van de bevuolde ruimte zullen op de man verhaald worden, aldus de politie. Tegen de Terneuzenaar wordt ook proces-verbaal opgemaakt. De reden voor het opmerkelijke gedrag van de man is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (11-4-2008 om 15:38)
"De man is vervolgens een paar keer het bureau uitgezet"? Lijkt mij toch dat zo iemand gelijk aangehouden dient te worden. Belediging van een Ambtenaar in functie?
John (11-4-2008 om 09:09)
Maar goed dat deze persoon alle gemaakte kosten zelf moet betalen voor dat geen hij gedaan heeft, volgens mij is hij psychisch niet helemaal in orde.
Cookie-instellingen beheren