Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuiden en zuidoosten zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer bevrijdt slachtoffer bij ongeluk

Toegevoegd: 11-04-2008, 14.37 uur
Brandweer bevrijdt slachtoffer bij ongeluk
Door: Roland de Jong
KAPELLE - De brandweer heeft vrijdagmiddag in Kapelle één persoon moeten bevrijden nadat op de Postweg een aanrijding met letsel was gebeurd.


Het ongeluk gebeurde rond uur nabij hectometerpaaltje 3,4. Het ging om een aanrijding tussen twee personenauto's. De brandweer van Kapelle heeft van één van de twee voertuigen een voorportier verwijderd om de inzittende te bevrijden.

Het slachtoffer is per ambulance naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes gebracht. De andere automobilist raakte niet gewond. Over het letsel van het slachtoffer is nog niets bekend.

De beide voertuigen raakten door de botsing beschadigd. Het verkeer moest door het ongeluk tijdelijk over één rijbaan worden geleid. De oorzaak van de aanrijding is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren