Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Letsel bij ongeluk op A58 bij Rilland

Toegevoegd: 11-04-2008, 15.36 uur
Letsel bij ongeluk op A58 bij Rilland
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Bij een aanrijding op de A58 bij Rilland is vrijdagmiddag een 19-jarige bestuuder gewond geraakt. Door het ongeluk ontstond een file van enkele kilometers.

De eenzijdige aanrijding gebeurde rond 15.25 uur bij hectometerpaaltje 122,9. De 19-jarige bestuurder uit Bergen op Zoom kwam in de berm terecht en slipte. De bestelbus kwam daar door op zijn kant terecht. De brandweer rukte vanuit Kruiningen en Rilland met twee voertuigen uitgerukt om te assisteren bij de botsing.


De inzittende van de bestelbus raakte gewond. Hij kon via de voorruit van zijn voertuig worden bevrijd. Twee ambulances waren ter plekke om hem te helpen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar ziekenhuis De Lievensberg in Bergen op Zoom.
 
Door het ongeluk, dat gebeurde op de rijbaan uit de richting van Vlissingen, ontstond een file ontstaan van een paar kilometer. Door de aanrijding was één rijstrook van de snelweg enige tijd afgesloten voor het verkeer. Het verkeer werd ter plekke over de overgebleven rijbaan geleid.

Het busje moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf. Het voertuig is total loss.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (11-4-2008 om 19:30)
Mo ik vindt dat je zeurt die weg is gewoon veilig maar met de bestuurders is het vaak mis en zijn niet bij de les, Bellen kaart kijken ,papieren doornemen , broodje eten , koffie drinken etc zie het dagelijks dat is de oorzaak.
A Cijvat (11-4-2008 om 19:08)
Met de A-58 op het Zeeuwse gedeelte is niets mis. Als het droog weer is kun je er eigenlijk wel harder dan 120 km. per uur rijden. Allen bij de invoegstroken moet er wel opgelet worden.
Krachtmeisje (11-4-2008 om 18:46)
Jullie moeten eerst eens nadenken voordat je meteen een conclusie trekt dat de bestuurders niet goed uitkijken.Tuurlijk er zijn mensen die te hard rijden, of inhalen waar het niet kan.Maar niet iedereen rijd zo.Ik vind het erg voor die persoon en hoop dat het goed met hem gaat. Sterkte,.
Sjaan (11-4-2008 om 17:19)
Ik vind de reacties nogal overtrokken. Iemand er al aan gedacht dat het slachtoffer misschien niet goed is geworden? Ik kwam de ambulance tegen, met hierin het slachtoffer en ik kan je vertellen, deze reed niet onopgemerkt!!! Dus ik neem dat we het niet alleen over een gebroken arm hebben!
Mo (11-4-2008 om 16:42)
Kees, niet zo overdrijven hoor. Maar er zijn wegen die blijkbaar meer ongelukken per jaar tellen dan anderen, dus tja..
Kees (11-4-2008 om 16:38)
Moeten we alle wegen waar ongevallen gebeuren maar gaan veranderen? Wil je verkeersdrempels op de A58 ofzo? Het zijn echt de weggebruikers die niet adequaat reageren op omstandigheden.
Cookie-instellingen beheren