Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij ongeluk op A58 bij Rilland

Toegevoegd: 11-04-2008, 15.36 uur
Letsel bij ongeluk op A58 bij Rilland
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Bij een aanrijding op de A58 bij Rilland is vrijdagmiddag een 19-jarige bestuuder gewond geraakt. Door het ongeluk ontstond een file van enkele kilometers.

De eenzijdige aanrijding gebeurde rond 15.25 uur bij hectometerpaaltje 122,9. De 19-jarige bestuurder uit Bergen op Zoom kwam in de berm terecht en slipte. De bestelbus kwam daar door op zijn kant terecht. De brandweer rukte vanuit Kruiningen en Rilland met twee voertuigen uitgerukt om te assisteren bij de botsing.


De inzittende van de bestelbus raakte gewond. Hij kon via de voorruit van zijn voertuig worden bevrijd. Twee ambulances waren ter plekke om hem te helpen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar ziekenhuis De Lievensberg in Bergen op Zoom.
 
Door het ongeluk, dat gebeurde op de rijbaan uit de richting van Vlissingen, ontstond een file ontstaan van een paar kilometer. Door de aanrijding was één rijstrook van de snelweg enige tijd afgesloten voor het verkeer. Het verkeer werd ter plekke over de overgebleven rijbaan geleid.

Het busje moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf. Het voertuig is total loss.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mo (11-4-2008 om 16:38)
Ja Willem ik maakte dezelfde fout, had mijn man gebeld(die uit Hoogerheide kwam) dat er een file zou staan. Die er dus niet was, maar wel in de andere riching. Toch nog eens nagelezen en er staat van dus vanuit en niet naar. Maar over het ongeluk, ik hoop dat het goed gaat met de bestuurder.
Willem (11-4-2008 om 16:31)
Hij lag niet op de rijbaan in de richting van Vlissingen, maar volgens mij in de richting van Bergen op Zoom. Oftewel: ik kwam uit Breda en had niet te maken met de file...
Cas (11-4-2008 om 16:25)
Niks mis met de A58,sommige mensen kijken gewoon niet uit hun doppen.
Mo (11-4-2008 om 16:22)
Daar heb je ook weer gelijk in Dawn, maar toch valt op dat er onnoemelijk veel ongelukken gebeuren.
Dawn (11-4-2008 om 16:05)
Wat is er mis met de A58? Ik denk eerder dat het aan de mensen ligt dan aan de weg. Mensen kijken teveel om zich heen ipv op de weg te letten.
Mo (11-4-2008 om 15:52)
Misschien wordt het ook eens tijd iets aan de A58 te doen. Gebeuren nogal veel ongelukken.
Cookie-instellingen beheren