Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ongeval met beknelling N289 Goes

Toegevoegd: 02-01-2000, 23.59 uur
Ongeval met beknelling N289 Goes
Door: Brandweer Goes
GOES - Zondagmorgen 2 januari deed zich het eerste ongeval met beknelling in de gemeente Goes in het jaar 2000 voor. En meteen was het goed raak.


Op de N289, op het punt waar de Braanjeweg uit de richting van Kapelle op N289 uitkomt, vloog een auto (Volvo 850) uit de bocht, ramde een boom en belandde in een drie meter diepe sloot onderaan de weg. De bestuurster raakte weliswaar niet bekneld, maar liep wel nek- en rugletsel op. Daarom werd naast een ambulance, ook direct de brandweer gealarmeerd.

De TS 47-49 en de HV 47-70 rukten direct uit. Via ladders die tegen het talud van de weg werden gelegd kon de auto in de sloot worden bereikt. Op verzoek van de ambulancedienst werd het dak van de auto verwijderd en werden de twee portieren aan de bijrijderskant eveneens uit de auto geknipt. Alleen op die manier kon het slachtoffer op een verantwoorde manier uit haar benarde positie worden bevrijd.

Met vereende krachten werd het slachtoffer vervolgens het talud opgetild en naar de gereedstaande ambulance vervoerd. De Volvo 850 is total loss, het slachtoffer werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren