Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Drie gewonden bij ongeluk met beknelling

Toegevoegd: 02-01-2000, 23.59 uur
Drie gewonden bij ongeluk met beknelling
Door: Brandweer Goes
GOES - Een personenauto met daarin een compleet gezin van vier personen botste zondagmiddag 2 januari in volle vaart tegen een boom op de kruising Veerweg/Aardebolleweg in Wolphaartsdijk.


De ambulance die als eerste ter plaatse was liet onmiddellijk twee andere ambulances ter assistentie komen, terwijl ook de brandweer ter plaatse werd gevraagd om de bestuurder van de auto, die vermoedelijk nek- en rugletsel had opgelopen, voorzichtig uit de auto te kunnen bevrijden.

Uiteindelijk werden drie personen naar het ziekenhuis vervoerd, de bestuurder van de auto was er het meest ernstig aan toe. De brandweer knipte twee deuren uit het voertuig en verwijderde het dak van de wagen om de man medisch verantwoord uit zijn auto te kunnen halen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren